Upravni odbor

Bekim Rukeci

Predsednik
Rođen 1967. godine u Banatskom Karlovcu. Po zanimanju specijalista naftnih bušotina, sa višegodišnjim radnim iskustvom, zahvaljujući kojem je puno putovao i susretao se sa različitim kulturama. Otac troje dece. Sportista u duši. Slobodno vreme provodi uz roštilj sa prijateljima. Borac za pravdu i istinu.

Bojan Antić

Rođen 1979. godine. Sonjin suprug, Sofijin tata. Preduzetnik, avanturističkog duha i zaljubljenik u film. Lep čovek

Mišo Živanov

Rođen 1981. Grafički dizajner i brend menadžer. Građanski aktivista po uverenju i borac za ljudska prava. Pobornik cirkularne ekonomije. Kolekcionar stripova i figurica iz hobija.

Ivana Gordić Perc

Jelena Odžić

Rođena 1981. godine u Zrenjaninu. Ekonomista po obrazovanju, sa višegodišnjim iskustvom u medijima i marketingu. Revolucionar u duši. Borac za prave životne vrednosti i zdravu životnu sredinu. Arinina mama. U slobodno vreme bavi se stock fotografijom. Životna parola: "Ništa nije savršeno. Međutim, možemo da težimo ka tome"

Vladimir Solarov

Rođen 1969. u Bečeju, odrastao, školovao se i oženio u Zrenjaninu. Otac dva sina, radnik koji živi za prijatelje, reku, zelenu čoju i ekologiju. Posvećen, glasan i uporan, voljan da se menja i da menja.

Aleksandar Popović

Rođen 1973.g. Po struci inženjer elektrotehnike, zaposlen u Naftagasu od 1995.g. Oženjen, troje dece. Hobi: voćarstvo, baštovanstvo i sve drugo u vezi sa zelenilom i prirodom. Silom prilika borac i za zdravu životnu sredinu, jer bez toga nema ni voćarstva ni baštovanstva, zelenila, nema ni prirode, nema ni nas.

Vladimir Dragić

Zamenik predsednika
Rođen u Zrenjaninu '82, poslednja generacija pionira, ekonomista po obrazovanju. Preko 15 godina rada u privatnom sektoru, od toga 9 god. samostalni preduzetnik, oženjen, tata jedne devojčice. Borac za zdraviji Zrenjanin, čistu vodu, vazduh i zemlju, ali to ništa ne bi bilo moguće da nemam sjajnu ekipu ljudi pored sebe. Zaljubljenik u ribolov, rođen da peca nateran da radi.

Radmila Joka

Rođena 1983. Frontend i wordpress developer. Ponosna vlasnica staforda Negre. Zaljubljena u knjige epske fantastike. Hobi kom se redovno vraća je šivenje I oslikavanje garderobe. Najsrećnija kada je okružena šumom I žuborom čistog potoka. Večiti optimista po opredeljenju i veruje da ako svako da i najmanji delić sebe svet može biti čistije, zdravije i lepše mesto za život.