Nadzorni odbor

Jovan Čabrilo

Rođen 1993. godine. Apsolvent na studijama Informacionih tehnologija. Vođa projekta VojvodinaMeteo. Zaljubljen u meteorologiju kojom se i profesionalno bavi, početnik u programiranju. Čovek visokih ambicija. Veliki ljubitelj prirode i aktivista u oblasti njenog očuvanja.

Nenad Kozarev

Rođen 1991. godine. Tehničar drumskog saobraćaja. Ponosni otac devojčice od 3 godine. Borac za pravdu, jednakost i ravnopravnost. Moj životni moto je sinergija dve rečenice: "Ustani za ono u šta veruješ, pa makar stajao sam" i "Rizikuj, pokušaj, ... - ništa već imaš!".
zracica

Jelena Mandić

Dipl.ing.gradjevine. Zaljubljenik u matematiku i knjige. Volim lepo, belo i veselo. A može i crveno.

Aleksandar Pletl

Rođen 1980. godine. Master inženjer elektrotehnike i računarstva. Sakuplja stripove i figurice dokle god ima prostora za njih. Prednost daje domaćim proizvodima. Plastiku, staklo i metal ne baca u smeće već odnosi na reciklažu. Kad god može uplaćuje pomoć za lečenje ljudi i zbrinjavanje napuštenih životinja. Održava travnjak i zaliva drveće. Smatra da nam priroda nesebično pruža beskrajne mogućnosti, ali nemamo pravo da zloupotrebimo njene darove na štetu same prirode i sopstvenog zdravlja.

Vladimir Šper

Rođen 1968. godine u Zrenjaninu. Slobodan čovek, otac, suprug, brat, stric, ujak i teča. TV producent više od 25 godina, snimatelj i montažer. Menadžer i edukator na mnogim EU i međunarodnim medijskim projektima. Autor i producent preko 1.000 TV emisija i filmova. Računovođa za mala i srednja preduzeća. Timski igrač, organizator i motivator. Terenac i večiti putnik. Kulinar i ribolovac. Urbani gerilac. Borac za istinu, slobodu i pravdu. Antifašista i antišovinista. Otpor! u srcu, Zrenjanin u duši. Vernik, Bog se zove Priroda, a vera Porodica. Životni moto: "Ne budi i umri, već umri i budi "