Medija tim

Ivana Gordić Perc

Vladimir Jazić

Rođen 1986. godine u Zrenjaninu. Profesor engleskog jezika i književnosti, preduzetnik. Radio na prekookeanskim kruzerima, kako bi upoznao druge zemlje i kulture. Posetio preko 25 država, ali se vratio u Zrenjanin sa velikom željom da ga učini boljim mestom za život. Naš grad ima velike potencijale, ali naš grad ne može bez nas. "Uradi ono što moraš sa onim što znaš, tamo gde se nalaziš."

Radmila Joka

Rođena 1983. Frontend i wordpress developer. Ponosna vlasnica staforda Negre. Zaljubljena u knjige epske fantastike. Hobi kom se redovno vraća je šivenje i oslikavanje garderobe. Najsrećnija kada je okružena šumom i žuborom čistog potoka. Večiti optimista po opredeljenju i veruje da ako svako da i najmanji delić sebe svet može biti čistije, zdravije i lepše mesto za život.
Marko

Marko Jović

Rođen 1979. godine u Beogradu, ali živi u Zrenjaninu. Profesor italijanskog jezika i kniževnosti. Predavač, pedagog. Idealista, altruista. Verujem da Zrenjanin možemo učiniti boljim mestom za život samo ako verujemo u ideju solidarnosti i zajedništva.

Branislav Nenin

Rođen 1991. godine u Zrenjaninu. Bavi se komercijalnom fotografijom za ceo svet, a poslovnom fotografijom u Srbiji. Vodi se parolom: “Ne traži razloge zašto nešto ne može, nego kako nešto može.”

Jelena Odžić

Rođena 1981. godine u Zrenjaninu. Ekonomista po obrazovanju, sa višegodišnjim iskustvom u medijima i marketingu. Revolucionar u duši. Borac za prave životne vrednosti i zdravu životnu sredinu. Arinina mama. U slobodno vreme bavi se stock fotografijom. Životna parola: "Ništa nije savršeno. Međutim, možemo da težimo ka tome"

Bekim Rukeci

Rođen 1967. godine u Banatskom Karlovcu. Po zanimanju specijalista naftnih bušotina, sa višegodišnjim radnim iskustvom, zahvaljujući kojem je puno putovao i susretao se sa različitim kulturama. Otac troje dece. Sportista u duši. Slobodno vreme provodi uz roštilj sa prijateljima. Borac za pravdu i istinu.

Gojkan Stojinović

Rođen 30.03.1972. u Zrenjaninu. Inženjer mašinstva, stručnjak za upravljanje otpadom i cirkularnu ekonomiju. Gojkan je izvršni rukovodilac sa više od 10 godina multinacionalnog iskustva u upravljanju otpadom i gotovo 20 godina poslovnog iskustva. Svojim znanjem i iskustvom aktivno doprinosi razvoju civilnog društva i podizanju svesti u oblasti zaštite životne sredine.

Darko Šper

Urednik u Centralnom desku Radio televizije Vojvodina (od 2016. godine). U Novinskoj agenciji Beta radi od 2001. Urednik fektčekerske rubrike na portalu VOICE od 2020. godine. Dnevni urednik na portalu Autonomija. Aktivni učesnik velikog broja medijskih projekata koji su realizovani u NDNV-u. Član Upravnog odbora NDNV od izborne skupštine 2019. Sindikalni aktivista u RTV-u i poslednjih pet godina poverenik Sindikata Nezavisnost u tom javnom servisu. Predsednik Granskog sindikata kulture, umetnosti i medija „Nezavisnost“. Dobitnik nagrade za istraživaèko novinarstvo u okviru projekta Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) "Mediji i lokalne samouprave". Kao novinar Vojvođanskog istraživačko- analitičkog centra dobitnik Nagrade Evropske unije za istraživačko novinarstvo u Srbiji za 2015. godinu za seriju tekstova o delovanju neonacista u Srbiji.

Vladimir Šper

Rođen 1968. godine u Zrenjaninu. Slobodan čovek, otac, suprug, brat, stric, ujak i teča. TV producent više od 25 godina, snimatelj i montažer. Menadžer i edukator na mnogim EU i međunarodnim medijskim projektima. Autor i producent preko 1.000 TV emisija i filmova. Računovođa za mala i srednja preduzeća. Timski igrač, organizator i motivator. Terenac i večiti putnik. Kulinar i ribolovac. Urbani gerilac. Borac za istinu, slobodu i pravdu. Antifašista i antišovinista. Otpor! u srcu, Zrenjanin u duši. Vernik, Bog se zove Priroda, a vera Porodica. Životni moto: "Ne budi i umri, već umri i budi "